pcbooks.in

pcbooks.in
Home Tutorials Computer MCQ Online Exam Videos About Us
COMPUTER MCQ
   » Youth Exam

CITA MCQ DITA MCQ ADITA MCQ CFAS MCQ CFAS LATERAL MCQ DFAS MCQ ADFAS MCQ CDTP MCQ CDTP LATERAL MCQ DDTP MCQ CCHM MCQ DCHM MCQ
   » Bank Exam

Clerk MCQ Probationary Off. MCQ Specialist Officer MCQ
   » NIELIT Exam

CCC MCQ BCC MCQ O - LEVEL MCQ A - LEVEL MCQ
   » Competitive Exam

Competitive MCQ
   » A-Z All Computer

All Computer MCQ









* Certificate In Financial Accounting System (CFAS) *


« .. 6 7 8 9 »

« Previous Page   Next Page »    


186. Maintain Multiple Godowns Feature Activated From_______
a) F11
b) F11 > F1
c) F11 > F2
d) F11 > F3
Answer: B

187. Scenarios Option Related With _________ Feature.
a) Maintain Budgets and Controls
b) Use Reversing Journals and optional Voucher
c) Maintain Scenarios system
d) Activate Scenarios and Budget system
Answer: B

188. Tracking Number Displays On ________ Voucher.
a) Receipt voucher
b) Receipt Note
c) Purchase order
d) Sales order
Answer: B

189. ______ System Helps To Copy The Data From One Company To Another Company.
a) Export data
b) Copy data
c) Import data
d) Data migration
Answer: C

190. _______ key is used to change the financial period.
a) Alt + F1
b) Alt + F2
c) Alt + F3
d) Alt + F4
Answer: B

191. _______ option helps to re-arrange the folder toolbar.
a) Options
b) Edit Toolbar
c) Customize
d) Configuration
Answer: C

192. ________ Feature Helps To Display Trading Account.
a) Integrate Accounts & Inventory
b) Integrate Accounts & Statutory
c) Integrate Inventory & Statutory
d) Integrate Accounts only
Answer: A

193. 1 Nibble equals to________
a) 8 bits
b) 16 bits
c) 4 bits
d) 5 bits
Answer: C

194. Allow Multi Currency Option Is Under________
a) F1
b) F2
c) F3
d) NONE
Answer: A

195. A Computer can not boot if it does not have a ________?
a) Loader
b) Compiler
c) OS
d) Assembler
Answer: C

196. A Computer consists of_______
a) A Central Processing Unit
b) A Memory
c) Input and Output Unit
d) All of the above
Answer: D

197. Activate Interest Calculation Option Is Under________
a) F12
b) F11->F2
c) F11->F1
d) None
Answer: C

198. Activate Interset Calculation Option Is Under_______
a) F12
b) F2
c) F1
d) NONE
Answer: C

199. Allow Sales Order Processing Is Under_______
a) F2
b) F10
c) F2
d) NONE
Answer: C

200. Allow Zero Valued Entris Is Under_______
a) F1
b) F2
c) F1 & F2 BOTH
d) F3
Answer: C

201. Alt + F10 Is Used For ____________.
a) Physical Stock Voucher
b) Optional Voucher
c) Journal Voucher
d) Post Dated Voucher
Answer: A

202. ALT + F7 is used for _____________.
a) Stock Journal
b) Physical Stock Voucher
c) Sales Voucher
d) Memorandum Voucher
Answer: A

203. Alt + F2 Shortcut Is Used For________
a) Change Period
b) Company Creation
c) Accounting Vouchers
d) Display
Answer: A

204. Alter means in Tally______
a) Delete
b) Delete and Modification
c) Modification
d) None of these
Answer: B

205. Analysis Category does support a maximum of _______ levels.
a) 2 levels
b) 5 levels
c) 7 levels
d) 9 levels
Answer: B

206. ASCII stands for________
a) American Stable Code for International Interchange
b) American Standard Case for Institutional Interchange
c) American Standard Code for Information Interchange
d) American Standard Code for Interchange Information
Answer: C

207. Attendance Voucher Is_______
a) Alt + F5
b) Shift + F5
c) Ctrl + F5
d) NONE
Answer: C

208. Autotext is under________
a) Home
b) Data
c) View
d) Insert
Answer: D

209. Backup Option Is Under________
a) COMPANY INFO.
b) GATEWAY OF TALLY
c) DISPLAY
d) NONE OF THESE
Answer: A

210. Bank Reconciliation Is Invoke To Use Of________
a) F2
b) F3
c) F4
d) F5
Answer: D



« Previous Page   Next Page »    

« .. 6 7 8 9 »