pcbooks.in

pcbooks.in
Home Tutorials Computer MCQ Online Exam Videos About Us
COMPUTER MCQ
   » Youth Exam

CITA MCQ DITA MCQ ADITA MCQ CFAS MCQ CFAS LATERAL MCQ DFAS MCQ ADFAS MCQ CDTP MCQ CDTP LATERAL MCQ DDTP MCQ CCHM MCQ DCHM MCQ
   » Bank Exam

Clerk MCQ Probationary Off. MCQ Specialist Officer MCQ
   » NIELIT Exam

CCC MCQ BCC MCQ O - LEVEL MCQ A - LEVEL MCQ
   » Competitive Exam

Competitive MCQ
   » A-Z All Computer

All Computer MCQ









* Certificate In Financial Accounting System (CFAS) (Lateral) *


« .. 6 7 8 .. »

« Previous Page   Next Page »    


121. PAN stands For________
a) Permanent Account Number
b) Personal Account Number
c) Permanent Account Notification
d) None Of These
Answer: A

122. Maintain Cost Center Is Under________
a) F10
b) F2
c) F1
d) NONE
Answer: C

123. Payroll Autofill Button Is________
a) Alt + A
b) CTRL + B
c) SHIFT + B
d) NONE
Answer: A

124. How Many Types Of Company Password________
a) 2
b) 3
c) 4
d) 5
Answer: A

125. Form 16a Is A Statement Of Tds Which Is Applied For________
a) Salaried person
b) Non Salaried person
c) Director
d) Managing Director
Answer: B

126. Inventory Means________
a) LEDGER
b) GODOWN
c) NONE OF THESE
d) STOCK
Answer: D

127. If You Want to Use Import and Export System Which Feature Should Be Used?
a) Company feature
b) Company configuration
c) Company Info
d) None of these
Answer: B

128. Physical Stock Journal Voucher________
a) Alt + F10
b) Alt + F4
c) F6
d) Shift + F5
Answer: A

129. Backup Option Is Under________
a) COMPANY INFO.
b) GATEWAY OF TALLY
c) DISPLAY
d) NONE OF THESE
Answer: A

130. Delivery Note Voucher________
a) Alt + F8
b) F4
c) Alt + F6
d) F5
Answer: A

131. Enable Tax Deducted At Source Option Is Under________
a) F1
b) F2
c) F3
d) NONE
Answer: C

132. How Many Default Account Groups in Tally?
a) 10 groups
b) 20 groups
c) 28 groups
d) 36 groups
Answer: C

133. If You Want To Create Blank Value Voucher, Then Activate________
a) Blank valued entries.
b) Zero valued entries.
c) Null valued entries.
d) Amount does not allow.
Answer: B

134. During Stock Journal Can We Display Stock Status?
a) YES
b) NO
c) BOTH
d) NONE
Answer: A

135. How to activate inclusion of zero balance ledger in opening trial balance?
a) Master > Chart of Accounts > GL
b) Setup > Chart of Accounts
c) Company > Options > General
d) None of these
Answer: C

136. From which menu you will see budget variance statement?
a) Setup
b) View
c) Activities
d) Reports
Answer: D

137. PLC is stands for __________
a) Permanent Ledger List
b) Permanent Local Cheque
c) Purchase Local - Cash/Cheque
d) None of these
Answer: C

138. From which menu you will take your backup data?
a) Setup
b) Company
c) Edit
d) Activities
Answer: B

139. From which option you have to pass cash withdrawal entry?
a) Receipts
b) Deposits
c) Payments
d) Withdrawal
Answer: D

140. The shortcut key to open Enter Document window is__________
a) F2
b) F6
c) F12
d) F10
Answer: B



« Previous Page   Next Page »    

« .. 6 7 8 .. »