pcbooks.in

pcbooks.in
Home Tutorials Computer MCQ Online Exam Videos About Us
COMPUTER MCQ
   » Youth Exam

CITA MCQ DITA MCQ ADITA MCQ CFAS MCQ CFAS LATERAL MCQ DFAS MCQ ADFAS MCQ CDTP MCQ CDTP LATERAL MCQ DDTP MCQ CCHM MCQ DCHM MCQ
   » Bank Exam

Clerk MCQ Probationary Off. MCQ Specialist Officer MCQ
   » NIELIT Exam

CCC MCQ BCC MCQ O - LEVEL MCQ A - LEVEL MCQ
   » Competitive Exam

Competitive MCQ
   » A-Z All Computer

All Computer MCQ









* Certificate In Information Technology Application (CITA) *


« .. 3 4 5 .. »

« Previous Page   Next Page »    


41. Default date format in visual FoxPro________
a) British
b) American
c) ANSI
d) swish
Answer: B

42. Default font size in MS word is________
a) 10
b) 11
c) 12
d) 14
Answer: B

43. DropCap is used on ?
a) Text
b) Sentence
c) Paragraph
d) Word
Answer: C

44. DropCap means________
a) All Caps
b) Small Caps
c) Small Caps
d) None of these
Answer: D

45. Each excel file is a workbook that contains different sheets.
Which of the following cannot be a sheet in workbook?

a) work sheet
b) chart sheet
c) module sheet
d) data sheet
Answer: D

46. Ellipse Motion is a predefined _________
a) Design Template
b) Color Scheme
c) Animation Scheme
d) Color Effects
Answer: C

47. End Key is used to________
a) Moves the cursor end of the line
b) Moves the cursor end of the document
c) Moves the cursor end of the paragraph
d) Moves the cursor end of the screen
Answer: A

48. Endnote appears at________
a) End of the Page
b) End of the Document
c) At the Footer
d) None
Answer: B

49. Excel probably considers the cell entry January 1, 2000 to be a________
a) Label
b) Value
c) Formula
d) Text string
Answer: B

50. Excel uniquely identifies cells within a worksheet with a cell name________
a) Cell names
b) Column numbers and row letters
c) Column letters and row numbers
d) Cell locator coordinates
Answer: C

51. Extension of a Database table file is ________
a) Wk4
b) .DBF
c) .DBC
d) .FDP
Answer: B

52. Extension of a label file in FoxPro________
a) .qpr
b) .css
c) .lbx
d) .xcs
Answer: C

53. Extension of Excel 2007 file________
a) .xls
b) .xlsx
c) .exl
d) none
Answer: B

54. For Sorting the data we use are________
a) index
b) Sort
c) index and sort
d) All of the Above
Answer: D

55. Format Painter copy ?
a) Text Formatting
b) Object Formatting
c) Both of these
d) None
Answer: C

56. FoxPro is a Kind of________
a) Database Application
b) Spreadsheet Application
c) Graphics Application
d) None of These
Answer: A

57. From which menu you can insert Header and Footer?
a) Edit
b) Insert
c) View
d) Home
Answer: B

58. Getting data from a cell located in a different sheet is called ________
a) Accessing
b) Referencing
c) Updating
d) Functioning
Answer: B

59. How are data organized in a spreadsheet?
a) Lines and spaces
b) Layers and planes
c) Rows and columns
d) Height and width
Answer: C

60. How can you remove borders applied in cells?
a) Choose None on Border tab of Format cells
b) Open the list on Border tool in Formatting toolbar then choose first tool (no border)
c) Both (a) and (b) Options.
d) None of above
Answer: C



« Previous Page   Next Page »    

« .. 3 4 5 .. »