pcbooks.in

pcbooks.in
Home Tutorials Computer MCQ Online Exam Videos About Us
COMPUTER MCQ
   » Youth Exam

CITA MCQ DITA MCQ ADITA MCQ CFAS MCQ CFAS LATERAL MCQ DFAS MCQ ADFAS MCQ CDTP MCQ CDTP LATERAL MCQ DDTP MCQ CCHM MCQ DCHM MCQ
   » Bank Exam

Clerk MCQ Probationary Off. MCQ Specialist Officer MCQ
   » NIELIT Exam

CCC MCQ BCC MCQ O - LEVEL MCQ A - LEVEL MCQ
   » Competitive Exam

Competitive MCQ
   » A-Z All Computer

All Computer MCQ









* Diploma In Information Technology Application (DITA) *


« .. 5 6 7 8 »

« Previous Page   Next Page »    


141. The extension of standard modules is_____
a) .cls
b) .res
c) .bas
d) .xls
Answer: C

142. Which of the following cases does not exist in complexity theory?
a) Best case
b) Worst case
c) Average case
d) Null Case
Answer: D

143. What is the full form of CC option while Compose/Sending mail ?
a) Carbon copy
b) Copy carbon
c) Copy to copy
d) Carbon to Connect
Answer: A

144. What is the minimum bandwidth required for broadband connection?
a) 128 kbps
b) 256 kbps
c) 512 kbps
d) 2048 kbps
Answer: B

145. When flowchart direction lines are unclear then the programmer can use
a) arrows
b) horizontal lines
c) vertical lines
d) inverted triangle
Answer: A

146. Which of the following is not the required condition for binary search algorithm?
a) The list must be sorted.
b) There should be the direct access to the. middle element in any sublist
c) There must be mechanism to delete and/or insert elements in list
d) none of above
Answer: C

147. How many values a CheckBox can have ?
a) 1
b) 2
c) 3
d) 4
Answer: C

148. Key fields of the ConnectionString property are_____
a) Provider
b) Mode
c) Provider & Data Source
d) Data Source
Answer: D

149. Link with another part of program or connectors in flowchart are shown in_____
a) rhombus
b) parallelogram
c) circle
d) trapezoid
Answer: C

150. LIST Property is used_____
a) Command Button
b) Label
c) TextBox
d) ComboBox
Answer: D

151. MAN refers to ?
a) Mega Area Network
b) Metropolitan Area Network.
c) Mini Area Network.
d) Medium Area Network.
Answer: B

152. In a relational database, a Referential Integrity constraint is specified with the help of_____
a) Primary Key
b) Foreign Key
c) Both (a) and (b).
d) None of these
Answer: B

153. In a URL what does .org represents_____
a) educational institute
b) military site
c) organization
d) commercial
Answer: C



« Previous Page   Next Page »    

« .. 5 6 7 8 »