pcbooks.in

pcbooks.in
Home Tutorials Computer MCQ Online Exam Videos About Us
COMPUTER MCQ
   » Youth Exam

CITA MCQ DITA MCQ ADITA MCQ CFAS MCQ CFAS LATERAL MCQ DFAS MCQ ADFAS MCQ CDTP MCQ CDTP LATERAL MCQ DDTP MCQ CCHM MCQ DCHM MCQ
   » Bank Exam

Clerk MCQ Probationary Off. MCQ Specialist Officer MCQ
   » NIELIT Exam

CCC MCQ BCC MCQ O - LEVEL MCQ A - LEVEL MCQ
   » Competitive Exam

Competitive MCQ
   » A-Z All Computer

All Computer MCQ









* Diploma In Financial Accounting System (DFAS) *


« .. 2 3 4 .. »

« Previous Page   Next Page »    


41. In FACT we activate 'INSTALL AR/AP' option for______
a) Tax purpose
b) Profit Purpose
c) Inventory maintenance purpose
d) None of these
Answer: C

42. In FoxPro, the default date format is______
a) yy/dd/mm
b) dd/mm/yy
c) mm/dd/yy
d) mm-yy-dd
Answer: C

43. In Microsoft PowerPoint two kind of sound effects files that can be added to the presentation are______
a) .wav files and .mid files
b) .wav files and .gif files
c) .wav files and .jpg files
d) .jpg files and .gif files
Answer: A

44. In opening balance window,a positive entry will be treated as ____.
a) debit balance
b) credit balance
c) prepaid balance
d) outstanding balance
Answer: A

45. In slide layout panel how many layouts are available for text layout by default?
a) 4
b) 7
c) 12
d) None of above
Answer: A

46. Internet Explorer came into market in the year______
a) 1994
b) 1995
c) 1996
d) 1997
Answer: B

47. ISP Stands For______
a) Internet Service Provider
b) Internet Static Protocol
c) International system position
d) None
Answer: A

48. Item/product query you can find from______
a) Tools Menu
b) Entry Menu
c) Reports Menu
d) Query Menu
Answer: D

49. 'LIST' Command shows______
a) All the records at a time
b) Only specific record
c) Only 2nd record
d) Display only 2nd and the record without record number
Answer: A

50. MAN refers to ?
a) Mega Area Network
b) Metropolitan Area Network
c) Mini Area Network
d) Medium Area Network
Answer: B

51. Multi currency under option comes under ______________ screen of F11 feature.
a) F1
b) F2
c) F3
d) F4
Answer: A

52. One can find 'Autosum' option under______
a) Data tab
b) View tab
c) Insert tab
d) Home tab
Answer: D

53. One can find 'Merge & Center' option under______
a) Review tab
b) View tab
c) Home tab
d) None of the above
Answer: C

54. Pos invoice comes under voucher type________
a) Payment
b) Sales
c) Purchase
d) Journal
Answer: B

55. Predict the output of the follwing function: power(5, 2)
a) 32
b) 25
c) 10
d) Incorrect function use
Answer: B

56. Purchase Invoice option you will get in the______
a) Reports Menu
b) Query Menu
c) Entry Menu
d) Utility Menu
Answer: C

57. REPLACE command is used for______
a) Modifying Records
b) Modifying Fields
c) Both (a) and (b)
d) None of These
Answer: A

58. Safari browser came into market in the year______
a) 2000
b) 2001
c) 2002
d) 2003
Answer: D

59. Shortcut key of party details______
a) CTRl + Q
b) CTRl + P
c) CTRl + R
d) CTRl + T
Answer: B

60. Shortcut key of voucher delete in winarrod is______
a) CTRL + DEL
b) SHIFT + DEL
c) CTRL + F1
d) CTRL + F2
Answer: A



« Previous Page   Next Page »    

« .. 2 3 4 .. »