pcbooks.in

pcbooks.in
Home Tutorials Computer MCQ Online Exam Videos About Us
COMPUTER MCQ
   » Youth Exam

CITA MCQ DITA MCQ ADITA MCQ CFAS MCQ CFAS LATERAL MCQ DFAS MCQ ADFAS MCQ CDTP MCQ CDTP LATERAL MCQ DDTP MCQ CCHM MCQ DCHM MCQ
   » Bank Exam

Clerk MCQ Probationary Off. MCQ Specialist Officer MCQ
   » NIELIT Exam

CCC MCQ BCC MCQ O - LEVEL MCQ A - LEVEL MCQ
   » Competitive Exam

Competitive MCQ
   » A-Z All Computer

All Computer MCQ









* Diploma In Financial Accounting System (DFAS) *


« .. 4 5 6 .. »

« Previous Page   Next Page »    


81. Which menu provides you options like Animation Scheme, custom Animation, Slide Transition?
a) Insert Menu
b) Format Menu
c) Tools Menu
d) Slide Show Menu
Answer: D

82. Which of the following cannot be toggled from View >> Toolbars?
a) Control Toolbox
b) Slides
c) Revisions
d) Reviewing
Answer: B

83. Which of the following is not a part of Slide Design?
a) Design Template
b) Color Scheme
c) Animation Scheme
d) Slide Layout
Answer: D

84. Which of the following pane is NOT available in Task Pane?
a) Slide Design
b) Master Slide
c) Slide Layout
d) Slide Transition
Answer: B

85. Which of the following sections does not exist in a slide layout?
a) Titles
b) Lists
c) Charts
d) Animations
Answer: D

86. Which of the following toolbars provide different options in various master views?
a) Common tasks toolbar
b) Drawing toolbar
c) Formatting toolbar
d) Standard toolbar
Answer: A

87. Which option is used for departmental transactions in Tally?
a) Document Class
b) Vector Master
c) Cost Centres
d) Maintain (a) and (b).
Answer: C

88. Which PowerPoint feature will you use to apply motion effects to different objects of a slide?
a) Slide Transition
b) Slide Design
c) Animation Objects
d) Animation Scheme
Answer: D

89. Which report will display the memorandum entries?
a) Day Book
b) Trial Balance
c) Exception Report
d) Balance Sheet
Answer: C

90. ________ is text with hyperlinks.
a) Lower Text
b) Upper Text
c) Toggle Text
d) Hypertext
Answer: D

91. Command used to tag the current record for deletion______
a) delete
b) deletecurrent
c) deleted
d) none
Answer: A

92. Create A New Database With The Same Structure______
a) Copy Structure To FileName
b) Copy database to filename
c) Copy filename to filename
d) create database to filename
Answer: A

93. During Stock Journal Can We Display Stock Status?
a) YES
b) NO
c) BOTH
d) NONE
Answer: A

94. From which option you will see of your group summary report?
a) Final Accounts
b) account books
c) Account Documents
d) mis
Answer: A

95. Getting data from a cell located in a different sheet is called______
a) Accessing
b) Referencing
c) Updating
d) Functioning
Answer: B

96. What is the default administrator name in FACT?
a) Admin
b) Manager
c) Any One
d) None Of These
Answer: B

97. Which company has developed FACT?
a) Fact Solution Pvt.Ltd
b) Fact International
c) Fact Infocom
d) Vedika Softwares Pvt. Ltd.
Answer: D

98. Which feature will you use to apply motion effects in between a slide exits and another enters?
a) Slide Transition
b) Slide Design
c) Animation Objects
d) Animation Scheme
Answer: A

99. Goal Seek can be applied on_______
a) Multiple Records
b) Single Record
c) Either A or B
d) None of the above
Answer: B

100. ___________ Command is used to delete the ( * ) marked records.
a) Pack
b) Zap
c) Delete
d) None of These
Answer: A



« Previous Page   Next Page »    

« .. 4 5 6 .. »