pcbooks.in

pcbooks.in
Home Tutorials Computer MCQ Online Exam Videos About Us
COMPUTER MCQ
   » Youth Exam

CITA MCQ DITA MCQ ADITA MCQ CFAS MCQ CFAS LATERAL MCQ DFAS MCQ ADFAS MCQ CDTP MCQ CDTP LATERAL MCQ DDTP MCQ CCHM MCQ DCHM MCQ
   » Bank Exam

Clerk MCQ Probationary Off. MCQ Specialist Officer MCQ
   » NIELIT Exam

CCC MCQ BCC MCQ O - LEVEL MCQ A - LEVEL MCQ
   » Competitive Exam

Competitive MCQ
   » A-Z All Computer

All Computer MCQ









* Diploma In Financial Accounting System (DFAS) *


« .. 3 4 5 .. »

« Previous Page   Next Page »    


61. Shortcut of Web page Refresh is______
a) F4
b) F5
c) F6
d) F7
Answer: B

62. 'Sorting' order relates to which of the following ?
a) Uppercase and Lowercase
b) Uppercase and Propercase
c) Ascending and Descending
d) None of These
Answer: C

63. The ___ option allow us to map the ledger codes to the currently highlighted group in layout report.
a) Map Ledger
b) Defined Ledger
c) P/L Layout
d) B/S Layout
Answer: A

64. The production Formula for the manufacturing entry is pass using______
a) Memo
b) Inventory issue
c) Finishned goods received
d) None of These
Answer: A

65. The selected design template can be applied______
a) To current slide only
b) To all the slides
c) To all the new presentation you create
d) All of above
Answer: D

66. To see the listing of the output come in a different Window the command______
a) List Off
b) Browse
c) Modify Structure
d) None of These
Answer: B

67. Trial balance option you will get from______
a) Tools Menu
b) Reports Menu
c) Entry Menu
d) Utility Menu
Answer: B

68. Uses of Internet______
a) Communication
b) Information Retrieval
c) Presentation of information
d) All of the above
Answer: D

69. We Can Adjust Stock Level Using______
a) Stock Journal
b) Physical Stock Journal
c) Journal
d) None Of These
Answer: B

70. We Can Display All Post Dated Voucher From______
a) Exception Reports
b) Ratio Analysis
c) Exception Reports
d) Statements Of Inventory
Answer: A

71. We Can Display Balance Sheet As Per Schedule Vi______
a) TRUE
b) FALSE
c) BOTH
d) NONE
Answer: A

72. We can display the related options with purchase register under Purchase Entry ______
a) Purchase Order
b) D/O (GRN)
c) Invoice
d) All of these
Answer: D

73. We can show bill wise details of Debtors and Creditors by activating______
a) Bill by Bill
b) Maintain Bill wise details
c) Activate Bill Referances
d) Activate Bill Details
Answer: B

74. We can use Profit/Loss Layout from ____ option from.
a) Master Menu
b) Account Menu
c) Ledger Menu
d) None of these
Answer: A

75. We have to use Input VAT and Output VAT in _________ type of VAT.
a) Regular VAT
b) Composition VAT
c) Composition to Regular
d) CENVAT
Answer: A

76. what does the .com domain represent?
a) education domain
b) commercial domain
c) network
d) Browser
Answer: B

77. What is required for activating Tally.Net Remote access?
a) Tally.Net password
b) Tally.Net Username & password
c) Tally admin username & password
d) Tally vault password
Answer: B

78. What is the default cost category name of Tally?
a) Primary Cost Category
b) Primary Category
c) Primary Cost Centres
d) Primary Centres
Answer: A

79. What is the full Form of GRN?
a) Goods Receipt Note Number
b) General Reserve No.
c) Goods Return Note no.
d) None Of These
Answer: A

80. Which feature should be activated as 'Credit Limit' option?
a) Maintain Budgets and Controls
b) Maintain Bill wise details
c) Use Purchase Invoice format
d) None of these
Answer: A



« Previous Page   Next Page »    

« .. 3 4 5 .. »