pcbooks.in

pcbooks.in
Home Tutorials Computer MCQ Online Exam Videos About Us
COMPUTER MCQ
   » Youth Exam

CITA MCQ DITA MCQ ADITA MCQ CFAS MCQ CFAS LATERAL MCQ DFAS MCQ ADFAS MCQ CDTP MCQ CDTP LATERAL MCQ DDTP MCQ CCHM MCQ DCHM MCQ
   » Bank Exam

Clerk MCQ Probationary Off. MCQ Specialist Officer MCQ
   » NIELIT Exam

CCC MCQ BCC MCQ O - LEVEL MCQ A - LEVEL MCQ
   » Competitive Exam

Competitive MCQ
   » A-Z All Computer

All Computer MCQ









* Diploma In Financial Accounting System (DFAS) *


« .. 5 6 7 8 »

« Previous Page   Next Page »    


101. ______Report, we can obtain a complete Listing of the Currency Exchange Rates, entered day-wise.
a) Currency Rate Report
b) Currency Chart
c) Trial Balance
d) None of These
Answer: A

102. A homepage is___________
a) an index on encyclopaedia articles
b) where all internet data is store
c) required for access to the internet
d) the first page of a web site
Answer: D

103. A quick way to return to a specific area of a worksheet is to type in the ______
a) Formula bar
b) Zoom box
c) Name box
d) None of these
Answer: C

104. A Worksheet Range is a______
a) Command used for Data Modelling
b) A Range of Values such as from 23 to 234
c) A Group of Cells
d) A Group of Worksheets
Answer: C

105. American Date Format is______
a) MM/DD/YY
b) DD/MM/YY
c) yy-DD-mm
d) None of These
Answer: A

106. Backup of Data can be done in FACT from______
a) Ledger Menu
b) Housekeep Menu
c) Account Menu
d) Master Menu
Answer: B

107. By default column width of Excel______
a) 7.43
b) 8.43
c) 6.34
d) 8.34
Answer: B

108. By default, How many sheets are there in Excel - 2003 or 2007 file ?
a) 2
b) 3
c) 4
d) None
Answer: B

109. By Formatting a cell in Currency format, you can specify ?
a) Decimal Places
b) Currency Symbol
c) Both (a) and (b) Options
d) None of above
Answer: C

110. Cash in hand & bank A./C balance helps for___________
a) Inventory control
b) Sales performance
c) Payment Decision
d) None of these
Answer: C

111. 'CHARACTER' type contains ___________
a) Only Character values
b) Only Numeric values.
c) Both Character and Numeric Values
d) Only Decimal Values
Answer: C

112. Closing a Database refers to which command ?
a) EXIT
b) QUIT
c) CLOSE DATABASE
d) d) CLOSE FILE
Answer: C

113. Comments can be added to cells using_______
a) Edit > Comments
b) Review > Comments
c) File > Comments
View > Comments
Answer: B

114. Companies pan card number should enter in ___________
a) F11 - F3
b) F11 - F2
c) F12
d) F11 - F1
Answer: A

115. CTOD stands for _____________
a) Character of Date
b) Character to Date
c) Character for Digit
d) None of These
Answer: B

116. Custom details option you will get in the_______
a) File Menu
b) Edit Menu
c) Query Menu
d) Reports Menu
Answer: A

117. Discount Column is available in_______
a) Sales Invoice
b) Purchase Invoice
c) both (a) and (b)
d) Contra
Answer: C

118. Document Numbering means_______
a) Date format system
b) Automatic voucher numbering system
c) Vat numbering system
d) Ledger numbering system
Answer: B

119. Fact allows ______ levels of groups/subgroups for creating item.
a) Unlimited
b) One
c) Two
d) Three
Answer: C

120. Fact is a______ based software.
a) Function Key
b) Initial
c) Code
d) None of these
Answer: C



« Previous Page   Next Page »    

« .. 5 6 7 8 »