pcbooks.in

pcbooks.in
Home Tutorials Computer MCQ Online Exam Videos About Us
COMPUTER MCQ
   » Youth Exam

CITA MCQ DITA MCQ ADITA MCQ CFAS MCQ CFAS LATERAL MCQ DFAS MCQ ADFAS MCQ CDTP MCQ CDTP LATERAL MCQ DDTP MCQ CCHM MCQ DCHM MCQ
   » Bank Exam

Clerk MCQ Probationary Off. MCQ Specialist Officer MCQ
   » NIELIT Exam

CCC MCQ BCC MCQ O - LEVEL MCQ A - LEVEL MCQ
   » Competitive Exam

Competitive MCQ
   » A-Z All Computer

All Computer MCQ









* Diploma In Financial Accounting System (DFAS) *


« .. 5 6 7 8 »

« Previous Page   Next Page »    


121. Firefox came into market in the year_______
a) 2001
b) 2003
c) 2002
d) 2004
Answer: D

122. General Ledger option comes under _______ menu.
a) Setup Menu
b) Master Menu
c) Accounts Menu
d) File Menu
Answer: B

123. Google chrome came into market in the year______
a) 2008
b) 2007
c) 2006
d) 2005
Answer: A

124. How can the slide show be repeated continuously?
a) loop continuously until Esc?
b) repeat continuously
c) loop more
d) None
Answer: A

125. How many characters can be typed in a single cell in Excel?
a) 256
b) 1024
c) 32000
d) 65535
Answer: D

126. How Many System Ledgers have to be tag while creating Items/Product?
a) 3
b) 2
c) 1
d) 4
Answer: D

127. How many voucher types are exist in Receipt / Payment option?
a) 1
b) 2
c) 4
d) 5
Answer: C

128. In case of personal Accounts Credit effect goes with______
a) Sometimes to giver & sometimes to take
b) Bank Account
c) The Receiver
d) The Giver
Answer: D

129. In Microsoft PowerPoint two kind of sound effects files that can be added to the presentation are_______
a) .wav files and .mid files
b) .wav files and .gif files
c) .wav files and .jpg files
d) .jpg files and .gif files
Answer: A

130. In which year Hyperlink was coined______
a) 1969
b) 1981
c) 1964
d) 1955
Answer: C

131. Internet Explorer came into market in the year_______
a) 1994
b) 1995
c) 1996
d) 1997
Answer: B

132. 'LIST' Command shows_______
a) All the records at a time
b) Only specific record
c) Only 2nd record
d) Display only 2nd and the record without record number
Answer: A

133. Memorandum Voucher is used to_______
a) Enter entry having multiple account effect
b) For entries regarding bank overdraft
c) Remind entry which may have effect in future
d) None of these
Answer: C

134. Multi-currency under option comes under ________ screen of F11 feature.
a) F1
b) F2
c) F3
d) F4
Answer: A

135. Purchase Invoice option you will get in the_______
a) Reports Menu
b) Query Menu
c) Entry Menu
d) Utility Menu
Answer: C

136. REPLACE command is used for_______
a) Modifying Records
b) Modifying Fields
c) Both (a) and (b)
d) None of These
Answer: A

137. Safari browser came into market in the year______
a) 2000
b) 2001
c) 2002
d) 2003
Answer: D

138. Shortcut key of party details_______
a) CTRL + Q
b) CTRL + P
c) CTRL + R
d) CTRL + T
Answer: B

139. Shortcut key of User details is_______
a) CTRL + Q
b) CTRL+ M
c) CTRL+ N
d) CTRL + J
Answer: A

140. Shortcut key of user login_______
a) F10 KEY
b) F9 KEY
c) F12 KEY
d) F7 KEY
Answer: C



« Previous Page   Next Page »    

« .. 5 6 7 8 »